Infraroodverwarming

Je hebt heel wat manieren om een kamer of ruimte te verwarmen. Meer en meer gaan mensen op zoek naar de meest economische oplossing. En dat doen niet enkel particulieren, ook bedrijven gaan steeds op zoek naar oplossingen die het meest gunstig zijn, dit zowel op economisch vlak als op het vlak van milieu. Elke dag worden verwarmingssystemen verbeterd. Verwarmingssystemen die niet aan de moderne eis voldoen verlaten meer en meer de markt. Oplossingen zoals vaste brandstof, grootverbruikers en gasketels behoren tot de verleden zijn. Infraroodverwarming behoort tot de toekomst.

Waarom? Omdat Infraroodverwarming enerzijds milieuvriendelijk en economisch is en anderzijds zijn ze zeer makkelijk te installeren . Ideaal voor elke consument. Ook de infraroodverwarming van infrarood-specialist.be voldoen aan al deze eisen!

infraroodverwarming
infraroodpaneel

Voordelen infraroodverwarming

 • Verbruik van 50W/M²
 • Met een thermostaat regel je de max temperatuur, waardoor je bespaart op energieverbruik
 • Infraroodverwarming verbrandt geen zuurstof
 • De warmte verspreidt zich gelijkmatig in de ruimte en niet enkel bij de bron
 • Zeer stijlvol

Infraroodstraling op het menselijk lichaam

Langdurige golfstraling is volledig onschadelijk voor het menselijk lichaam. Sterker nog, het heeft zelfs een zeer positieve invloed op de gezondheid van de mens:

 • Stabiliseert de bloeddruk
 • Verbetert hersenactiviteit
 • Zorgt voor de productie van biologisch actieve stoffen
 • Het heeft een dodelijk effect voor schimmels en microben.
 • Voert de regeneratie van de huid uit.
 • Verwijdert zware metalen en gifstoffen

Assortiment

HYBDRIDE INFRAROOD PANELEN

Hybride infrarood verwarming 2 in 1 (infrarood verwarming + convectie). Verwarming wordt bereikt door infraroodgolven en ook door de natuurlijke luchtconvectie. Dit vergt een minimum aan tijd om elke kamer te verwarmen

Hybride infrarood panelen

GLAS INFRAROOD
PANELEN

Het is de echte decoratie  voor elk interieur, waardoor de schoonheid ontstaat in elke huiskamer. Daarnaast brengt de digitale thermostaat voldoende kostenbesparing met zich mee.

Glas infrarood panelen

KERAMIEK INFRAROOD PANELEN

De schoonheid van natuursteen is altijd in de trend. Hun individualiteit  geeft het interieur een nieuwigheidseffect. Met het gebruik van digitale thermostaat kan de Keramiek infrarood verwarming  nog krachtiger verwarmen en verwarmd elke kamer onmiddellijk.

Keramiek infrarood panelen

BADKAMER INFRAROOD VERWARMING

De infraroodpanelen kan u als hoofdverwarming gebruiken, hierdoor heb je geen radiotoren meer nodig. Het is ruimtebesparend en gemakkelijk te installeren. Bovendien bezitten deze handdoekhouders!

Badkamer infrarood verwarming

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in infraroodverwarming en infraroodpanelen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via onderstaande button. U mag binnen 72 uur een reactie verwachten! Indien u ook graag een plaats bezoek wenst, dan kan u ons contacteren op info@infrarood-specialist.be