Bij infrarood-specialist.be is het uiteraard mogelijk je bestelling te ruilen of retourneren (mits je bestelde product niet onder een wettelijke uitzondering valt). Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst van je complete bestelling. Gelieve eerst een e-mail te sturen naar info@infrarood-specialist.be als je wilt ruilen of retourneren, zodat wij alvast op de hoogte zijn.

Je kunt het artikel retour sturen naar:

infrarood-specialist.be
Lindenstraat 54
3980 Tessenderlo

Herroepingsrecht

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan online-ledshop.be geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via info@infrarood-specialist.be. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Je dient daarbij een volledig ingevuld herroepingsformulier mee te sturen die onderaan deze pagina te downloaden is.

Voorwaarden

Voorwaarden voor het retourneren van goederen:

  • Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.
  • Alle artikelen moeten, indien mogelijk, in de originele verpakking zitten;
  • Alle artikelen moeten veilig teruggestuurd worden (inclusief productstickers en handleidingen) om zo beschadiging tijdens het vervoer te vermijden.
  • Als je artikelen wilt retourneren die je zélf verkeerd besteld hebt, dan zal je de kosten moeten dragen van de terugzending. U zal enkel een verzendticket van ons ontvangen indien het product defect is.